Rolex

Het saffierglas van een stalen Rolex Submariner inclusief datumlens vervangen!

Afgelopen maandag kregen wij op ons kantoor deze Rolex Submariner binnen. Onze klant was met zijn fiets gevallen en op zijn horloge terecht gekomen. Hierdoor is er een barst in het saffierglas ontstaan bij het “cijfer” twee. De desbetreffende klant kwam via onze Facebook pagina bij ons terecht. Hij was al terug geweest bij de winkel waar hij zijn Rolex had gekocht. Hier kreeg hij te horen, dat dit 250 of meer euro ging kosten en dat hij zijn horloge wellicht acht weken kwijt zou zijn. Hier had hij geen zin in en ging op zoek naar een alternatief.

Bij ontvangst van de Submariner hebben wij direct de kroon uitgetrokken, zodat het uurwerk niet doorliep. Dit zorgt ervoor, dat er geen glassplinters in het uurwerk komt. Nadat wij het gebroken saffierglas voorzichtig uit de kast hebben gehaald, is het uurwerk gecontroleerd op glassplinters en voor de zekerheid nog even schoon geblazen. Hierna kon het nieuwe saffierglas plus datum lens aangebracht worden.

Het reparatieproces heeft in totaal één werkdag in beslag genomen, de klant was uiterst tevreden met de kwaliteit en snelle service. De prijs voor het vervangen van het kapotte saffierglas: 135 euro.

Heb jij ook een kapot horloge glas en wil je deze vervangen? Neem dan contact met ons op!

 

 

Contact ons

Horlogeglas kapot Horloge reparatie Horloge reparatie Amsterdam