Rolex

Het saffierglas van een staal gouden Rolex Oyster Perceptual Datejust vervangen!

Gisteren kregen wij op ons kantoor deze Rolex Oyster Perceptual Datejust binnen. Het horloge was met het glas gevallen op de tegelvloer van de keuken.  Het  saffierglas was worden door de harde klap kapot gegaan. De desbetreffende klant kwam bij horlogeglasstuk.nl terecht, omdat hij geen zin had om zes weken te gaan wachten op het vervangen van het glas bij Rolex. Hij wilde het glas zo snel mogelijk vervangen en vroeg ons of het binnen drie dagen kon.

Bij ontvangst van de Datejust hebben wij direct de kroon uitgetrokken, zodat het uurwerk niet doorliep. Dit zorgt ervoor, dat er geen glassplinters in het uurwerk komt. Nadat wij het gebroken saffierglas voorzichtig uit de kast hebben gehaald, is het uurwerk gecontroleerd op glassplinters en voor de zekerheid nog even schoon geblazen. Hierna kon het nieuwe saffierglas plus datum lens aangebracht worden.

Het reparatieproces heeft in totaal één werkdag in beslag genomen, de klant was uiterst tevreden met de kwaliteit en snelle service. De prijs voor het vervangen van het kapotte saffierglas: 125 euro.

Heb jij ook een kapot horloge glas en wil je deze vervangen? Neem dan contact met ons op!

 

Tags: , , , , ,

Contact ons

Horlogeglas kapot Horloge reparatie Horloge reparatie Amsterdam